انواع فلفل‌ها
اگر می‌خواهید غذای‌همیشگی‌تان را از یکنواختی بیرون بیاورید فلفل‌ها را دست کم نگیرید. آنها می‌توانند سالاد‌های شما را رنگارنگ کنند، کنار غذای خوبی باشند یا اینکه لقمه‌های آتشینی را به معده‌تان بفرستند. در کنار این موضوع باید بدانید که هر کدام از این فلفل‌ها خواصی هم برای سلامتی دارند. پس این مزایا را بشناسید و بعد فلفل مورد علاقه‌تان را با وسواس بیشتری انتخاب کنید.

خواص فلفل قرمز

مانند سایر فلفل‌ها خواص زیادی دارد که بهتر است از آنها غافل نشوید:

فلفل قرمز تازه، منبع خوبی از فیبر، ویتامین آ و ث است.

در ترکیب شیمیایی فلفل قرمز ماده‌ای به نام کپساسین وجود دارد که مزه تند فلفل به دلیل وجود آن است. تحقیقات مختلف ثابت کرده که این ماده به کاهش کلسترول خون کمک کرده و یک آنتی اکسیدان قوی است. کپساسین خطر ایجاد لخته شدن خون در رگ‌ها را هم کاهش می‌دهد.

درست است که فلفل قرمز باعث سوزش دهان می‌شود و شاید یک لحظه فکر کنید درحال آتش گرفتن هستید اما واقعیت این است که فلفل قرمز خاصیت ضد درد دارد و به‌طور طبیعی درد را کاهش می‌دهد.

فلفل با تحریک ترشح آنزیم‌های گوارشی در معده و نابودی باکتری‌هایی که می‌توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می‌کند.

خاصیت ضد باکتری فلفل از اسهال‌های عفونی پیشگیری می‌کند.

مصرف فلفل قرمز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد و سرطانی شدن سلول‌های پروستات را متوقف می‌سازد.

قرمز آتشین

از رنگ قرمزش پیداست که چه طعم تند و تیزی دارد. فلفل قرمز یا به‌صورت پودر شده قابل خریداری است یا اینکه می‌توانید این سبزی قرمز رنگ را به‌صورت تازه مصرف کنید. وقتی که این فلفل هنوز کاملا نرسیده رنگش سبز است اما به تدریج تغییر رنگ می‌دهد و البته تند‌تر می‌شود. این فلفل بیشتر در مناطق گرم و مرطوب رشد می‌کند.

فلفل قرمز آتشین

فلفل سیاه و سلامتی

شاید فکرش را هم نمی‌کنید که این گرد سیاه رنگ برای سلامتی شما این فواید را به همراه دارد:

وقتی غذاهای حاوی فلفل سیاه را در دهانتان می‌گذارید تحریک غدد چشایی پیامی را به معده شما مخابره می‌کند تا اسید هیدورکلریک بیشتری ترشح کند. در نتیجه گوارش غذا بهتر انجام می‌شود. در واقع اسید هیدورکلریک برای هضم مواد پروتئینی و سایر غذاها ضروری است و اگر مقدار آن کافی نباشد، سبب سوءهاضمه می‌شود.

فلفل سیاه از تشکیل گازهای روده‌ای پیشگیری می‌کند. علاوه بر این مصرف فلفل سیاه تعرق بدن را افزایش می‌دهد و ادرار‌آور است.

این ادویه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی هم دارد که سلامت سیستم گوارش را تضمین می‌کند.

فلفل سیاه نه تنها به جذب مواد مفید غذا کمک می‌کند، بلکه لایه بیرونی دانه فلفل فعالیت سلول‌های چربی را مختل کرده و در عین حال که به شما انرژی می‌دهد، شما را لاغر نگه می‌دارد.

زنگوله‌های شیرین

فلفل دلمه‌ای یکی از سبزیجات ترد و خوشرنگی است که می‌توانید آن را به ترکیب مواد اولیه غذاهایی چون ماکارونی، پیتزا، انواع سالاد و… اضافه کنید و خوراک‌های خوشمزه‌ای بپزید.

شاید به دلیل اینکه در ایران با این فلفل، دلمه هم درست می‌کنند به این نام مشهور شده، در صورتی که ترجمه نام انگلیسی آن فلفل زنگوله‌ای یا فلفل شیرین است. اصل و نسب این فلفل خارجی به آمریکای جنوبی بر می‌گردد و قدمت آن به 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح می‌رسد.

این فلفل توسط اسپانیایی‌ها و پرتغالی‌ها کشف شد و به سایر نقاط جهان راه یافت. فلفل دلمه‌ای با ظاهر زنگوله‌ای شکلش در رنگ‌های سبز، قرمز، زرد و نارنجی دیده می‌شود و تقریبا در همه فصول سال می‌توانید آنها را در یخچال خانه‌تان داشته باشید یا حتی در فریزر ذخیره کنید.